Skip Navigation LinksVelkommen >> Dansk program
Programmet og hjælp er på dansk!

Det er logisk at bruge et dansk slægtsprogram når vi arbejder med vor danske slægt og vor danske historie. Man kan nok sige at det er ulogisk at bruge et amerikansk, engelsk eller svensk slægtsprogram når der findes et meget godt dansk alternativ.

Navnetraditioner
I følge dansk navnetradition må et slægtsprogram have mulighed for at støtte både mellemnavne og patronymer.

Navnefelt
Embla Familie og Slægt støtter dette således at du kan registrere et personnavn rigtigt, uden tanke på hvornår personen levede. har du brug for at registrere flere forskellige navne (kaldenavn, navn som gift etc.), så er det ikke noget problem.

Stednavn
Det er vigtigt at kunne registrere et stednavn på rigtig måde i Danmark. Der er tradition for hvordan dette bør gøres. Embla Familie og Slægt er det eneste slægtsprogram som har lagt danske skabeloner ind i slægtsprogrammet for at gøre det enkelt for dig, sådan at det bliver så rigtigt som muligt i forhold til vor danske historie. Der er tilrettelagt for flere danske måder at registrere stednavne på.

DIS-Norge sin stedsnavnsmal

Gårdhistorie
Og når du har tilrettelagt for danske stednavne er det naturligt at kunne lave en gårdhistorie som fortæller om stedet hvor nogle af dine forfædre blev født og havde sit liv. Nu kan du lave din egen Gårdbog i Embla Familie og Slægt. Så er det ikke kun tale om slægtshistorie, men mere om Stedets historie og om hvordan folk levede før i tiden. Så nu kan du beskrive både slægt og gård i Embla Familie og Slægt.

Gårdshistorie

Hjælp og vejledning
Skulle du behøve hjælp og vejledning vil du finde en stor brugermanual i slægtsprogrammet - på dansk. Vore hjemmesider på www.embla.dk er selvsagt også på dansk.

E-mail til USA
Men skulle du have behov for at sende en rapport, en bog eller noget andet til dine fjerne slægtninge i USA kan du selvfølgeligt skifte sproget i programmet til for eksempel amerikansk, lave en rapport til en PDF- fil og sende en e-mail til USA - for derefter at ændre slægtsprogrammet tilbage til dit eget modersmål.

Det enkleste er dansk
Det er logisk at vælge det dansksprogede og nordisk udviklede slægtsprogram Embla Familie og Slægt, når man skal forske i sine danske eller nordiske forfædre. Embla Dansk Familiehistorie er nu tæt med i udviklingsprocessen af Embla Familie og Slægt.


 Netbutik

 Søg  
   
  Nybegynder
Familie og Slægt v9
  Genial oversigt
  Billeder
  Rapporter
  Gårdhistorie
  Brugerstøtte
-
-
-
-
-
Copyright © 1992 - 2013 Embla Danmark                              Personbeskyttelseserklæring