Skip Navigation LinksVelkommen >> Billeder
Billeder giver liv til den nære historie

I Embla Familie og Slægt finder du billeder over alt. Det kan være billeder af en enkelt person som viser hele livshistorien i billeder som et familiealbum. Billeder af familien hjemme, på tur, på ferie hos bedstemor og bedstefar. Lad billederne være med til at lyse op i dit familiealbum.

Personbilleder i Embla Familie og Slægt

Fortæl historien om gården hvorfra dine forfædre en gang kom. Læg ind flere billeder af stedet for at fortælle en historie om et hårdt liv, om fremgang og måske fraflytning. Et billede kan sige mere end tusinde ord. I Embla Familie og Slægt kan du lægge ind mange billeder af hvert sted, sådan at du kan se hvordan historien har ændret landskabet gennem mange år.

Billedkontrol i Embla Familie og Slægt

Rapporter med billeder fortæller meget om hvilke slægter dine forfædre kommer fra. Nogle bønder havde måske sjal og hue medens handelsmænd har flot tøj på og et stramt blik. Bed stor-familien sammen til et slægtstræf og udskriv en kæmpestor vægtavle af både forfædre og efterkommere som du kan hænge op på en stor væg. Den bliver altid samlingsstedet under slægtstævnet og så opstår der som regel meget god historiefortælling.

Timeglas over både forfædre og efterkommere

 Netbutik

 Søg  
   
  Nybegynder
  Familie og Slægt v9
  Genial oversigt
Billeder
  Rapporter
  Gårdhistorie
  Brugerstøtte
-
-
-
-
-
Copyright © 1992 - 2013 Embla Danmark                              Personbeskyttelseserklæring