Skip Navigation LinksVelkommen >> Gårdhistorie
Gård- og lokalhistorie

I alle slægtsprogram følger vi slægtsbånd fra en person til en anden – både bagover og fremover i tiden. Men i Norden har vi en tradition for at lave landsbybøger som fortæller historien om stedet eller gårdene og om dem som havde noget med stedet at gøre. Der er ingen udenlandske slægtsprogrammer som kan tage udgangspunkt i en gård og lave en gårdshistorie, men det kan det dansksprogede slægtsprogram Embla Familie og Slægt.

Stednavne i Embla Familie og Slægt

Alle vore kilder tager udgangspunkt i et lokalområde. Det kan være en kirke, et gravsted eller måske en landsbybog. Når du i Embla Familie og Slægt tager udgangspunkt i et sted vil du få en ny forståelse af historien og om kilderne som er blevet brugt på det stedet. Med andre ord – lettere atlave slægtsforskning.

Nogle steder kan det være et husmandssted, en større gård eller måske et hus i en by. Nogle vil gøre det enkelt medens andre igen vil have gårdnummer og brugsnummer med, for stedet de arbejder med. I Embla Familie og Slægt er alt dette muligt. Embla Familie og Slægt er så fleksibelt at du kan lave dine egne sætninger for hvert enkelt sted sådan at bogudskriften vil blive god og let at læse.

Billeder og historier om stedet er en selvfølge – med Embla Familie og Slægt kan du både drive med slægtsforskning og lokalhistorie – alt i samme program.

Klik på billedet for at se en større udgave

 Netbutik

 Søg  
   
  Nybegynder
  Familie og Slægt v9
  Genial oversigt
  Billeder
  Rapporter
Gårdhistorie
  Brugerstøtte
-
-
-
-
-
Copyright © 1992 - 2013 Embla Danmark                              Personbeskyttelseserklæring