Skip Navigation LinksVelkommen >> Hent demo
Vil du prøve den helt nye Embla Familie og Slægt v9 helt gratis?

Du kan nu hente ned demo-versionen af Embla Familie og Slægt v9 og prøve før du køber.

Demo'en tager 50 personer
Demoprogrammet virker næsten helt som hovedprogrammet. Den eneste forskel er at demoversionen ikke vil redigere i familietræer som indeholder flere end 50 personer. Når du har lagt ind så mange personer forstår, du hvordan programmet virker og har et bedre grundlag for at bestemme dig for om du vil gå videre og bestille fuldversionen.
ADVARSEL: Har du slægtstræer fra v8, som du vil åbne i v9, så husk først, at tage en sikkerhedskopi af disse i v8, før du åbner dem i v9, da de opdateres til v9 træer, og vil ikke være bagudkompitable til v8 igen.

Tiden du bruger på demo'en vil aldrig være spildt
Husk at den tid du bruger på demo'en vil aldrig være spildt. Hvis du bestemmer dig for at opgradere til fuldversionen vil du kunne fortsætte i familitræet der du slap i demo'en og behøver ikke at gjøre noget på ny. Hvis du derimod finder ud af at du ønsker at hoppe over til et andet slægtsprogram, kan du lave en Gedcom-fil og overføre hele dit familietræ. Uanset, så er den tid du bruger på demoen aldrig spildt.

Mister ingen ting når du går videre til fuldversionen
Når du installerer hovedversionen oven i demo-versionen vil du kunne fortsætte der du slap, sådan at du ikke behøver at gøre noget på ny.

Læs ind store Gedcom-filer
Du kan selvfølgeligt også importere Gedcom-filer, og de må gerne indeholde mere end 50 personer. Husk dog bare at programmet så ikke vil give dig mulighed for at tilføje flere personer eller at redigere noget i familietræet. Redigeringsmulighederne er så sat ude af funktion og familietræet bliver kun læsbart. Dette kan være en god test for dem som har andre slægtsprogrammer, og vil teste om Embla Familie og Slægt klarer at læse ind alle informationer.

Kan jeg bruge dette slægtsprogram?
Hvis du har Mac så kan du ikke bruge dette slægtsprogram. Embla Familie og Slægt er lavet for Windows. Men det er heller ikke alle versioner af Windows som du kan bruge. Hvis du har følgende Windows versioner, så kan du bruge Embla Familie og Slægt v9; - Win98 SE - WinME - Win2000 - WinXP - Vista - Windows7. Vi anbefaler brugen af WinXP og Windows 7. Gamle Windows-versioner som ikke kan bruges er: Win 3.0 - Win 3.1 - Win 3.11 - Win95 - Win98 - WinNT. Det er hellere ikke muligt at bruge MAC eller Macintosh maskiner. Udover det må du ha minimum 1024 x 768 pixel på skærmen, mus, tastatur og 128 MB Ram (hukommelse i PC'en).

Men er dette ikke svært? Ikke i det hele taget - se her!
Hvis du ikke er en dreven databruger og er usikker på om du klarer at komme i gang med et slægtsprogram, så bør du se på "nybegynder-panelet" i Embla Familie og Slægt. Her bliver du ført frem med små skrit sådan at du forstår hva du gør.

Det er enkelt at begynde med Embla Familie og Slægt

Læg ind navn - bestem om det er en kvinde eller mand - ...hov, billedet kommer frem helt automatisk - dette bliver sjovt. Og sjovt skal det være at holde på med denne spænnende hobby. Vi garanterer at du klarer at tilføje din aller nærmeste familie med navn og billeder før fem minutter er gået.

Du kan for eksempel se vores 16 minutters præsentation ved at klikke her...(norsk) Husk at det vil tage noget tid før præsentationen starter.

 Hent demoversionen
 Netbutik

 Søg  
   
  Nybegynder
  Familie og Slægt v9
  Genial oversigt
  Billeder
  Rapporter
  Gårdhistorie
  Brugerstøtte
-
-
-
-
-
Copyright © 1992 - 2013 Embla Danmark                              Personbeskyttelseserklæring